ΟΛΙΚΗ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΑΓ.ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

ΟΛΙΚΗ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΑΓ.ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

ΣΤΟ Ανακαίνιση - Κατασκευή, Γυψοσανίδες, Μονώσεις
Κατασκευαστής:
Aritherm
Ημερομηνία:
03/11/2022
Τοποθεσία:
Αττική, Αγία Παρασκευή
Σχεδιαστής:
Ηρώ Ησαμουήλ
Αρχιτέκτονας:
Κώστας Τραγάς
ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΕΡΓΟ

Αυτό το project έγινε σε οικία στην Αγ. Παρασκευή και περιελάμβανε

  • ολική ανακαίνιση μπάνιου και
  • ολική wc
  • οροφή με κρυφούς φωτισμούς στην κουζίνα
  • γκρέμισμα και αντικατάσταση παλαιού τζακιού με νέο ενεργειακό τζάκι αέρα
  • αποξήλωση όλων των πλακιδίων δαπέδου εσωτερικά του σπιτιού
  • αποξήλωση πλακιδίων στα μπαλκόνια
  • και τέλος ολικό ελαιοχρωματισμό οικίας.

Καθ’ όλη την διάρκεια της ανακαίνισης είχαμε πολύ καλή επικοινωνία με την οικογένεια & για όλο το διάστημα που χρειάστηκε το έργο να παραδοθεί στην ώρα του. Παρόλο που το χρονοδιάγραμμα ήταν πιεστικό, η κατοικία παραδόθηκε εντός της συμφωνημένης ημερομηνίας. Η εταιρεία μας αποτελείται από νέα άτομα με όρεξη για τη δουλειά τους και ο Παύλος -υπεύθυνος των έργων- ήταν καθ’ όλη τη διάρκεια της ανακαίνισης, πρόθυμος να δώσει την καλύτερη λύση στα όποια θέματα προέκυπταν. Η Ηρώ -η διακοσμήτρια μας- ανταποκρινόταν άμεσα σε κάθε νέα απαίτηση που αποφάσιζε η οικογένεια  στην διάρκεια των εργασιών. Τα συνεργεία μας είναι χρόνια επαγγελματίες με γνώση της δουλειάς και έμφαση στη λεπτομέρεια.

 

Κριτική πελάτη 

Αποφασίσαμε την ανακαίνιση του σπιτιού μας, μέσα σε μία πολύ δύσκολη περίοδο και από θέμα καιρού (Νοέμβριος) και από προσωπικά προβλήματα. Οι εργασίες περιελάμβαναν ολική ανακαίνιση της οικίας μας και σε όλη την διάρκεια της, είχαμε συνεχή επικοινωνία με τον υπεύθυνο του έργου τον κ. Παύλο. Παρόλο που το χρονοδιάγραμμα μας ήταν πιεστικό, η κατοικία παραδόθηκε εντός της συμφωνημένης ημερομηνίας και το τελικό αποτέλεσμα, δικαίωσε την επιλογή μας. Ο κος Παύλος ήταν πάντα πρόθυμος να δώσει την καλύτερη λύση στα μικροπροβλήματα και τις απαιτήσεις μας που προέκυψαν κατά την διάρκεια, ενώ η διακοσμήτρια κα Ηρώ, ανταποκρινόταν άμεσα σε κάθε νέα απαίτηση μας για επιπλέον εργασίες. Τα συνεργεία που δούλεψαν κατά τη διάρκεια του έργου ήταν άψογοι επαγγελματίες και λεπτομερείς!
Άρη και Παύλο, ευχόμαστε τα καλύτερα για την εταιρεία σας και σας παροτρύνουμε να κρατήσετε το ίδιο επίπεδο παροχής υπηρεσιών, όσο κι αν αυξηθεί ο όγκος εργασιών, γεγονός σίγουρο, λόγω της εξαιρετικής σας δουλειάς.

Παναγιώτης Χριστιάς

Aritherm - Κατασκευές, Ανακαινίσεις