ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ

Μελέτη - Σχεδιασμός - Υλοποίηση

BUILDING

Στην 3Τ συνδυάζεται η κατασκευαστική τεχνογνωσία της aritherm με μια φρέσκια προοπτική παρέχοντας καινοτόμα σχέδια για όλα τα είδη των αρχιτεκτονικών έργων.

CONSTRUCTION

Δουλεύοντας με σύγχρονα υλικά και τεχνικές η ομάδα της 3T έχει ως απώτερο στόχο την παροχή αρχιτεκτονικών εφαρμογών για έργα που φέρουν μοναδική ταυτότητα στον χώρο και ικανοποιούν κάθε λειτουργική ανάγκη των πελατών μας

ARCHITECTURE

Μέσα από την εξειδίκευση, τη δημιουργικότητα, την επαγγελματική αντίληψη και θέτοντας πάντα και πάνω από όλα την ευθύνη και το σεβασμό για κάθε έργο ξεχωριστά, η ομάδα της 3T καταφέρνει να παραδίδει το τέλειο αποτέλεσμα.

CONSEPT

Κάθε μελέτη και σχεδιασμός της 3Τ προσεγγίζεται ξεχωριστά με στόχο να εκπληρωθεί το όραμα του πελάτη. Δίνεται σχολαστική προσοχή από την ομάδα μας στη λεπτομέρεια με αποτέλεσμα να επιτυγχάνεται η αρτιότητα του σχεδιασμού σε κάθε έργο.

ΤΑ ΕΡΓΑ ΜΑΣ

ΟΑΚΑ ΓΗΠΕΔΟ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΟΑΚΑ ΓΗΠΕΔΟ ΜΠΑΣΚΕΤ
Ανακαίνιση - Κατασκευή, Αρχιτεκτονικά, Γυψοσανίδες, Μονώσεις
ΚΟΥΖΙΝΑ ΚΟΡΩΠΙ Α
ΚΟΥΖΙΝΑ ΚΟΡΩΠΙ Α
Ανακαίνιση - Κατασκευή, Αρχιτεκτονικά, Γυψοσανίδες, Μονώσεις
ΚΩΣΤΑ ΝΑΒΑΡΙΝΟ
ΚΩΣΤΑ ΝΑΒΑΡΙΝΟ
Ανακαίνιση - Κατασκευή, Αρχιτεκτονικά, Γυψοσανίδες, Μονώσεις

ΓΙΑΤΙ ΕΜΑΣ

Η 3T προσφέρει ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών από την αρχική ανάπτυξη της ιδέας έως την υλοποίηση του έργου.

Μετά από προσπάθεια κατανόησης των αναγκών των πελατών μας στοχεύουμε στη δημιουργία χώρων υψηλής αισθητικής και άρτιας κατασκευής.

Ενημερωμένοι πάντα από τις σύγχρονες διεθνείς τάσεις. Κάθε μέλος της ομάδας μας γνωρίζει ότι η παροχή εξαιρετικής εξυπηρέτησης αποτελεί μέρος της επιτυχίας μας. Με τις αξίες μας -υπευθυνότητα, ακεραιότητα, καινοτομία – και συνδυάζοντας την δημιουργικότητα με την τεχνική και τεχνογνωσία, επιτυγχάνουμε την άριστη ολοκλήρωση των έργων.

 

  • Ποιότητα στο σχέδιο
  • Ακρίβεια στην πράξη