ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ

Στο υποκατάστημα μας, στο 24o χλμ. της Λεωφόρου Μαραθώνος, διαθέτουμε όλα τα υλικά εκείνα που θα βοηθήσουν να ομορφύνουμε το χώρο σας. Η πολυετή μας εμπειρία, πάνω από 20 χρόνια, στις κατασκευές και ανακαινίσεις χώρων σε συνδυασμό με τα εξαιρετικής ποιότητας υλικά καθώς φυσικά και οι καλύτερες τιμές της αγοράς που προσφέρουμε είναι αυτό που θα οδηγήσει στο καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Συγκεκριμένα στις εγκαταστάσεις μας προσφέρεται η δυνατότητα να διαλέξετε από ένα πλήθος χρωματολογίων, εκατοντάδων αποχρώσεων χρωμάτων εμπνευσμένων από τις σύγχρονες διεθνείς τάσεις.
Διαθέτουμε 3 μηχανές μίξεως με αποτέλεσμα σε ελάχιστο χρόνο αναπαράγουμε το χρωματισμό που εσείς επιθυμείτε με την αξιοπιστία των εταιρειών Pratt & Lambert , Vechro καθώς και Isomat.

Ωστόσο όμως η πληθώρα των εργαλείων-σιδηρικών καθώς και των υδραυλικών εξαρτημάτων είναι αυτή που θα σας εκπλήξει.

Μπορούμε να σας προμηθεύσουμε με όλα τα υλικά και τα υδραυλικά είδη που απαιτούνται για την κατασκευή ενός σπιτιού. Αν ψάχνετε ολοκληρωμένες λύσεις όσον αφορά την ανακαίνιση του μπάνιου σας, της κουζίνας σας ή και του κήπου σας δεν έχετε παρά να επισκεφθείτε την AriTherm και να κάνετε τις επιλογές σας μέσα από μία τεράστια γκάμα προϊόντων.

Επίσης, στα καταστήματα μας θα βρείτε τη μεγαλύτερη ποικιλία τόσο σε εργαλεία όσο και σε αναλώσιμα για κάθε είδους μηχανήματα όπως λειαντικά, κοπτικές λάμες, δίσκους κοπής, δίσκους λείανσης και εργαλεία βαφής.
Ο σεβασμός στο περιβάλλον, η προστασία του καταναλωτή, οι τεχνικές μας γνώσεις σε συνδυασμό με την εμπειρία μας είναι η απάντηση μας στις προκλήσεις του μέλλοντος αλλά και στον ανταγωνισμό.